Scholing

Scholing

Voor de PvdA zijn goed toegeruste volksvertegenwoordigers en bestuurders belangrijk. Politici die weten waarover het gaat en keuzes maken die gebaseerd zijn op de waarden van de sociaaldemocratie.

Het Centrum voor Lokaal Bestuur verzorgt inhoudelijke bijeenkomsten en scholing voor onze (aspirant-)leden. Of je nou je eerste stappen zet in de politiek of er juist al een aantal jaar op hebt zitten: voor elke functie is een passend aanbod van leergangen, netwerkbijeenkomsten, verdiepende workshops en masterclasses. De bijeenkomsten worden regionaal of landelijk en deels digitaal georganiseerd.

Ons aanbod

We bieden verschillende opleidingen, workshops en trainingen aan. Ben je benieuwd naar het actuele aanbod? Bekijk dan onze agenda.

Scholing

Vragenuren & masterclasses

Het CLB heeft een doorlopend aanbod van vragenuren, masterclasses, netwerkbijeenkomsten en andere activiteiten voor onze politici.

Scholing

Trainingen op maat

Elke fractie is anders. Daarom heeft het CLB een trainingsaanbod op maat. Op basis van een intakegesprek waarin we jullie vraagstelling voor een training verkennen, matchen we deze met een ervaren CLB-trainer.

Scholing

Leergangen

Overweeg je om politiek actief te worden? Het CLB organiseert (oriënterende) leergangen voor verschillende politieke functies.

Scholing

Heb je vragen of ben je op zoek naar ondersteuning?

Ons team staat voor je klaar.

Kom in contact