Als PvdA hebben we een zwak voor doeners. Daarom gaan we in september van start met de tweede editie van Project20, een leerwerktraject voor mensen die Nederland met hun droom of plan een beetje mooier of eerlijker willen maken.

Het was het afgelopen jaar mooi om te zien dat je in korte tijd heel ver met een plan kunt komen als je samen ergens de schouders onder zet. Zo dachten we mee met Rene en zijn plan om de buurtsuper in Lemele weer open te krijgen, veroverde Amanda half Nederland met haar plan om jongeren en ouderen samen onder een dak te brengen en schreef Sandra afgelopen jaar succesvol een praktisch boek voor mensen met schulden. 

Project20 ondersteunt mensen met een goed idee of plan met de beste trainingen, workshops en begeleiding uit het PvdA-netwerk. Stapsgewijs maken we samen een idee beter en concreter. In negen sessies komen alle aspecten van het realiseren van een succesvol project aan bod: aanscherpen van je idee, draagvlak creëren, bondgenoten zoeken en hulpmiddelen vinden.  Zo waren er afgelopen jaar sessies met Eline Peters van De Goede Zaak, activist Jerry Afriyie en campagneleider bij Greenpeace Faiza Oulahsen. En daar bleef het niet bij: deelnemers kregen ook advies van Gerdi Verbeet, Margalith Kleijwegt, Barbara Kathmann en vele anderen.

Ken of ben jij iemand met een plan of idee om Nederland een beetje eerlijker of mooier te maken? Laat het ons weten, of stuur het filmpje en de link met informatie door. Zo maken we samen het verschil!  

Meer info en het contactformulier vind je op https://www.pvda.nl/project-20/